HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, January 25, 2012

Heartstrings OST - So + Give Me A Smile [ Translate ]

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

More Heartstrings OST lagi. Hehe. Tak suke? Takpe.. Jangan klik. Hushhh~ Nvm, biar kite syok sendiri yer. Just nak 'abadikan' ape yang kite suke dalam diari kesayangan lorh. Ape salahnye kan? Takde salah langsung okeh. Next lagu dari M Signal jugak. Pergghh, suara dorang memang demn hot! Lagu niyh rancak sikit tapi memang sedap. Nak nak bahagian korus tu , alunan hujung hujung tu rasa terbuai giler dhoo! Cekidautt. Credit : Google.

'TOP 5 : So Give Me A Smile by M Signal'

Yes, smile so happiness will come
Yes, smile so the love can come into my embrace
Even all the dreams like the stars in the sky

Yes, get up- don't collapse
Yes, get up- even if it's one step per day
Even if it's a slow walk- it's okay

When tears form in my eyes
When tears flow on my cheeks
Cry out loudly- the sadness will be shocked and run away

When my heart is crumbling
When my heart is so in pain
Laugh loudly- so hope can come find me

Now it's ok- I can laugh
Now it's ok- only if I am with you
Because when I'm tired, I can rest

Even if it's a bit high, I can climb over it
Even if my road is blocked, I can go around it
Never stop in that one place

When tears form in my eyes
When tears flow on my cheeks
Cry out loudly- the sadness will be shocked and run away

When my heart is crumbling
When my heart is so in pain
Laugh loudly- so hope can come find me

Spread out your arms widely

I may fall down but that's not failure
Just brush it off lightly- I'm not crying
Because I can just get up and run again

Sometimes I can smile for love
Sometimes I can cry for love
Because everything will make me stronger

Sometimes I risk it all for love
Sometimes I regret because of love
But it's ok- I will dream again today
And set out to the road
Chopp! Chopp! Memang sedap okeyh. Park Shin hye nyanyi sedap jugak. Tapi aku lebih suke M Signal yang nyanyi. heheh. Ofcourse lah boy yang kene nyanyi kat girl kan? Heheh.
Act, aku pun tak bape nak sure tapi Yonghwa pun ade lagu tajuk yang same tapi dalam bracket 'Comfort Song'. Pendek je tapi memang layan arrhh. Contoh kalau aweks korang tengah sedey lagu niyh sesuai la ditujukan kat aweks sebab boleh cheer up balek! Hooray!! Best plak jadi tukang suggest lagu yang best best kat korang niyh even belum tentu korang dengar. Muahaha~

Please smile, don’t be sad.

It’s going to be alright, don’t cry anymore.

The song that I’m singing now

I hope that it can bring you comfort.



Give me a smile, don’t feel the hurt.

Even though it’s hard now,

Everything will be alright.

Time will pass

Everything will look up again.



Smile. Look. Ain’t I by your side?

I love you. Can you hear my heart?

No matter what others say

Aren’t we together?



Smile. Look right into my eyes

I love you. This heart that loves you,

won’t ever change. Just lean on my shoulder.

Take a rest…
Ade lagi satu OST tapi dari drama baru. Akan datang lah.. Wait huh~

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Tuesday, January 24, 2012

Heartstrings OST - Even If It's Not Necessary [ Translate ]

 
Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Suara Hongki niyh memang sesuai sangat-sangatlah dengan lagu yang mendayu-dayu niyh. Aku pun suke. Bile Hongki nyanyi lagu macam niyh, bagaikan sangat sangat menjiwai lagu niyh sebaik mungkin. Credit : Google

You don't have to but if by chance
Would you remember me?
I wasn't talented but I made you laugh for a little while
If you were hurt from our love,
And there were no good memories,
Would you remember me just once?

Would you remember me if you meet someone like me?
Would you remember me if you hear the song that we used to listen to?
Would you remember me if you meet someone with the same name as me?
You don;t have to but please remember me at least just once

How are you lately?
I ask about you
I wonder if you could hear me
If you forgot me already , could you remember me again?
If you were happy for just one moment
and I was the reason for that
will you remember me at least just once?



I’m different 
I remember you without meeting someone like you 
I remember you whatever you do somewhere 
I remember you without meeting someone with the same name as you 
I remember you while I breathe 
I do


Part lirik yang paling aku suke bahagian korus die weyhhh. Penuh makna and rasa cam sedeyh giler jer weyhhh. Jiwang habes... hayati lirik niyh baek baek okeyh.

Would you remember me if you meet someone like me? 
Would you remember me if you hear the song that we used to listen to? 
would you remember me if you meet someone with the same name as me? 
You don’t have to but please remember me at least just once


I’m different 
I remember you without meeting someone like you 
I remember you whatever you do somewhere 
I remember you without meeting someone with the same name as you 
I remember you while I breathe
Kyaa~ Lirik die sangat menyentuh jiwa!! Kyeopta!

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Heartstrings OST - You've Fallen For Me [ Translate ]

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.
Lagu niyh berentak rancak and bile aku dengar je tangan aku automatik jadi mahir bermain gitar!! Wahaha~ Gitar bayangan laaa. Tak boleh nampak punye. Kuikui, kalau lagu sedeyh tangan aku akan automatik mahir bermain piano. Hebat kan imaginasi jari jemari aku niyh? Lallala~ Credit : Google

Everything about us started coincidentally
At first I didn’t know that this was going to be love but to think that this was actually love
My heart keeps on going thump thump
When you look at me, you keep on smiling without you even noticing,
And before you even realized, you started to fall for me
You’ve fallen for me, fallen for me, you melted because of my sweet love
You’ve fallen for me, fallen for me, you’ve fallen for the look in my eyes
See my eyes, you’ve fallen for me
See my eyes, you’ve fallen for me

Guess love always comes like faith/destiny
As if a sudden rain has passed by and soaked me, to think that this was love
When you close your eyes, the face keeps on appearing
When you notice your face with blushes, before your feelings realized,
You’ve fallen in love with me

You’ve fallen for me, fallen for me, you melted because of my sweet love
You’ve fallen for me, fallen for me, you’ve fallen for the look in my eyes
See my eyes, you’ve fallen for me
See my eyes, you’ve fallen for me

I’ll also confess to you I love you I love you, Now I shall confess to you that I love you
I also love you love you my feelings are telling you that I love you
See your eyes, please only look at me
See your eyes, I love you
(See my eyes, you’ve fallen for me) Even if this moment passes by I’ll love you forever
(See my eyes, you’ve fallen for me) Without even realizing, you have fallen for me 

Lagu niyh memang best giler and bile dengar je hati aku rasa happy seribu macam. Hehe. Bile dengar terimbas kembali sweet moment dalam drama Heartstrings, huihui. Oke-oke. Aku just terbayang bile dengar lagu niyh , Leeshin nyanyi secara live depan Gyuwon dengan hati yang girang. Gyuwon pulak macam malu-malu meoww gitu. Comel~ Kalau dengar lagu niyh kat taman memang best siott. 
You’ve fallen for me, kau sudah jatuh hati padaku. Kyaaa~

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Monday, January 23, 2012

Heartstrings OST - Because I Miss You [ Translate ]

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Kali niyh Heartstrings OST yang kedua plak. Lagu yang kite suke la dalam drama niyh. Wait a minute , ade satu penambahan, tadi godek godek lagi rupenye ade lagi satu lagu yang best. Muahahah~ Mianhe. Lagu tu sedap jugak kalau bawak tidur. It's oke. Teruskan kepada lagu yang kedua paling aku suke. Credit : Google

'TOP 2 : Because I Miss You by Yonghwa CN Blue'


The same sky like always, the same ordinary day
The only difference is that you're not here
I want to smile, pretending to have forgotten everything
Pretending it's nothing
I want to live smiling

Because I miss you, because I miss you
Everyday I keep calling you alone
Because I miss you, because I miss you
Now I keep calling your name like a habit
Again today

I thought I sent you away without any regrets
No, no, I couldn't send you away yet
Because I miss you, because I miss you
Everyday I keep calling you alone
Because I miss you, because I miss you
Now I keep calling your name like a habit
Again today

It seems like I'm going to die, what should I do?

I love you, I love you, I love you
Without even saying those words, I sent you away like this
I'm sorry, I'm sorry, do you hear me
Can you hear my late confession?
I love you 

Lagu niyh boleh dengar dalam blog aku skang nih. Tapi kalau nak tengok kat youtube pun oke jugak! Klik kat title lagu niyh. Lagu yang mendayu-dayu dengan kelunakan suara Yonghwa niyh best giler. Ape yang aku rasa bile aku dengar lagu niyh? Aku rasa LeeShin [ Yonghwa ] sangat merindui akan GyuWon [ ShinHye ]. Rasa macam die nak sangat GyuWon kembali ke pangkuan die sebab LeeShin rasa die amat perlukan GyuWon untuk teruskan hidup. Whoaahhh~ Hebat tak penterjemahan aku? Kehkeh. Jiwangnye aku. Baru ke sedar.
Bile cerita sesuatu drama tu dah habis , peminat akan rasa nak lagi and nak lagi taw. Sebab ending die meninggalkan banyak persoalan okeh. Tak macam happy ending citer bollywood. Itulah drama korea. By the way, aku tetap suke. Meninggalkan kesan yang amat mendalam sampai boleh jadi giler. Lepas addicted kat hero, heroin and drama die. Fans akan addicted kat OST dorang. Perghhhh~ Argghhhh.
Mood : Tengah layan Heartstrings sekali lagi. Walaweyhhh~

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Sunday, January 22, 2012

Heartstrings OST - I Guess You Don't Know [ Translate ]



Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Hello hello whazzup. Disebabkan baru je selesai semalam aku habiskan tengok Heartstrings tu. Sekarang niyh level mood aku lebih terarah kepada OST dorang. Walaweyhh, OST sorang memang best giler arhh wa cakap sama lu. Semuanya best, tapi yang top dalam hati aku yang jiwang niyh hanyalah 4 sahaja. Hehe. 3 ballads and 1 pop sikit. Aku ekspresikan ape yang aku rasa terhadap keempat-empat buah lagu tersebut okeh. Setiap 1 entry , aku post satu lagu. Translate lah kan, kalau letak Hangul punye, aku pun tak faham apetah lagi korang. Hakhak, yang faham tu senyap sudah. Hehe. Layaannn. Credit : Google

TOP 1 : I Guess You Don’t Know by M Signal. 
Lagu niyh menunjukkan laky niyh sangat sangat suka kat sorang pompuan niyh. Tapi pompuan niyh tak pernah tahu ape –ape yang pernah dilakukan oleh sang lelaki. Whoaahh. Kelas gitu. Tapi memang feeling dhoo. Rasa cam nak nanges, tapi tak boleh. Nak sangat nanges bile dengar lagu niyh. Huhu~ Penyanyi die sangat sangat menjiwai lagu niyh, especially tyme korus , rasa cam nak lompat masuk dalam lagu tu je. Argghhh, minah jiwang!!  

'I Guess You Don't Know OST'

I met you, loved you and hurt by that love
Just looking at you without being beside you, I’m a fool.
When you cried, I cried. When you smiled, I smiled.
Like a child, just following you whatever you do, I’m a fool.

I love you but you can’t hear it
I love you but you don’t know it
I shed teardrops in my heart but you don’t see it
I call out your name but you can’t hear it.
You are the only one for me but you don’t know it.
My love is blind, my love is poignant, and I can’t do that.

Just turn around and I’m right here behind you.
When you’re tired of someone else’s love,
Hurt by someone else’s love
Just turn around once.

Today I call out your name a thousand times..
Even though you can’t hear it.
I love you so, please look at me
I love you so, please come to me
Please come one step closer, I will wait for you.

I’m sorry because I only know you
I’m nothing without you.
Because of this bitter love, I call for you.
You don’t know
See! Lirik die sungguh mengancam jiwa. Lagu yang paling sedap arhh. Korus die tu perghhh. Pause lagu dalam blog aku niyh and dengar lagu kat link yang aku bagi. Feeling habis!!

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.