HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, April 16, 2012

Love Rain + Secret Garden Korean Drama

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Aku pernah cakap yang sekarang ni mood aku menonton Korean Drama – Love Rain or bahasa mudahnye Sarangbi. Mudah kan? Mulenyer aku agak kecewa sebab cerita niyh best kot. Pelakon pun gempak, tapi rating dorang low giler. Nak tahu sesuatu cerita uh kite kene tengok start dari episode pertama eventhough memang sejak azali lagi beginning part of da story always boring. Citer korea memang camtu, mulenyer je. Intro lah katekan. Mungkin jugak sebab story niyh start dari 1970-an ala ala story dahulu kala. Tapi skang dah improve. Storyline dah masuk tahun 2012, rating pun dah naek *suke*.

 Saya tahu , JGS hensengg kan? Hikhik #bibir JGS sexy an? Arghh!



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.