HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, June 2, 2015

A Places You'd Rather Sitting Right Now!

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Malam niyh nak share gambar-gambar yang ohsem je ngan korang. Sampai aku yang tengok ni pun TERUJA HABIS tauu. Sape yang tak suka pergi ke tempat-tempat cantek macam niyh?? Tenang and happy sangat kalau dapat pergi ke tempat-tempat ohsem macam niyh. Sangat cantik!!

New Zealand




Colmar , France.

Gothernburg , Sweden

Thousand Island , Canada

Satorini , Greece.

Library in Germany.

Maldives

Ohsem kan tempat - tempat macam niyh? Ekcely , ada banyak lagi yang ohsem. Korang boleh tengok kat SINI. Ada 30 tempat yang sangat cantek and buat korang lebih teruja. Woot woot. So, nikmatilah keindahan alam ini sebaik yang mungkin , InsyaAllah.

Disebabkan churpchurp jugak aku dapat tengok gambar - gambar yang luar biasa kecantikannya ni. Banyak yang dorang share dengan kita. Hope korang enjoy. Credit : HERE .

Nak join churpchurp? Aku invite korang , pergi SINI.
Tak tahu macam mana nak buat? Aku ada buat tuto sikit kat korang , SINI.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

21 comments:

NurainSuperr said...

wah menariknyaa!

adzairdawati makdara said...

wow speechlesss dibuatnya

Izzati Amira said...

@NurainSuperr

kan? jum pergi. heheh

Izzati Amira said...

@adzairdawati makdara

kan? kan? speechless habes! hehe

kwon nilly said...

Yg kat NZ tu, lepak dalam tasik, beznyer..:)
Kak , nak tanye sket, kat sane ada sterika ke? sy buat foundation je..

Izzati Amira said...

@kwon nilly

tak syg... semuanya bawak sendiri.. nak pinjam dgn roommate atau kwn lain pun boleh (:

Akeyla Azmi said...

oh yessss kak zati <333
these are places to die for ughh <#33
heheheh

Sabrina SA said...

bestnya library tu! ^^

Dunia Zumal said...

Indahnya tempat tu semua ^^

Afiqah said...

df na pi japan. hahahaha

anamizu said...

ya Allah cantik2nye ! mmg teruja betol ana tngok ni haaa =D

Siti Yang Menaip said...

kalau betul dapat gegolek kat tempat2 mcm ni alangkah indahnya =D

syasandeul said...

rasanya maldives paling ohsemm! hahaha xD

Niena Reen said...

New Zealand sangat cantik dan nampak sangat best kan?! Tapi ada exchange student dari sana kata NZ is so boring. Uwaa, dah lama sangat hidup kat sana lah tu sampai rasa boring. Ehehe. Apa2pun impian saya memang nak pusing2 satu dunia nak tengok alam ciptaan Ilahi! :D

fifie feyca said...

wah best nya.. cantik2 tempat tu..

sue sue said...

Subhanallah.....cantikkkknyaaaaaa......
Kalau lah ade pintu doremon...nak pegi sekarang!




Singgah blogwalking...:)
Nak tingkatkan metabolisme badan tak?jemput baca artikel ni:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/cinch-tea-bantu-anda-kurus.html

Kakak Tiri Cinderella said...

Cantiknya... Kalau kena buat pilihan, memang sah sah laa taktau nak pilih mana satu T_T

Amy J said...

pergh colmar dengan canada tu lawa sangat!!! bestnya tengok tempat lawa-lawa gini... :D one day, in shaa ALLAH

Gee Lion said...

I thought yang dekat NZ tu memang bestlah, until scroll down & terus jadi rambang mata... semua cantikkkkkkkk!

LYAfrina said...

semuanya cantik ..lg best klo bpluang ke tempat2 tu semua

Eka Tikah said...

Ya Allah bestnyaaa. duduk taknak bangun2 boleh tak? ><