HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, June 10, 2015

Kenapa perempuan tak pernah puas dengan 5 helai tudung?

[Artikel Pengiklanan]

Assalamualaikum w.b.t

Persoalan yang sering diajukan oleh bapak aku.

"Kenapa perempuan selalu siap lambat? Terhegeh-hegeh!!"
"Tudung nak beli banyak-banyak buat apa? Beli 5 cukup lah! Membazir!!"

Berapi. Berapi kepala otak & hati aku bila memikirkannya. Kadang-kadang tu aku diamkan aje , kadang-kadang tu aku akan cuba backup kaum perempuan. Hahaha. Abah bukan perempuan , so abah tak tahu macam mana , bagaimana perasaan perempuan nih. Laki apa tau? Dorang tak pakai tudung , hahaha. Well , nafsu yang sembilan ni lah kena kawal ye hakak hakak para adik sekalian.



@minapandora
@minapandora

Mencari tudung labuh atau tudung berbidang besar? Tudung bidang 50? Tudung bidang 55? Tudung bidang 60? Jom follow instagram @minapandora nih. Mereka ada jual tudung labuh yang cantik-cantik warnanya tau. Korang pun ghase geramm nak borong semua!! Semua warna cecantik , selesa , tak jarang dan yang paling penting , MUDAH BENTUK!!


Tudung Naura ni material nya jenis crepe emboss , ada corak emboss di atas permukaan kain dia.


Tudung Naura & Tudung Squircle


Tudung Suri

Beli 3 helai , RM100 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE. Affordable tahu!!
Jom visit @minapandora atau terus whatsapp 013 472 0115 untuk lebih details pasal jenama tudung El Sajida ni.

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

12 comments:

Mrs FaRa said...

cantik cantik jugak tudung nye :D

Nurulhuda Abu Hassan said...

Bukan setakat tudung 5 jek tak puas, brooch 10 pon belum tentu memadai. asyik hilang jekkk. haha

Izzati Amira said...

@Nurulhuda Abu Hassan haha , betul tu!!! kerongsang memang tak pernah bertahan lama, heheh

NARDtheNERD said...

xde free gift? hhihi.

Zizie Zack said...

hahaha.. memang tak cukup.. tapi, kekadang I suka pakai tudung yg sama 5 hari.. pening kan perempuan ni.. hahaha

Sabrina SA said...

hahahha perempuan sentiasa x ada tudung yg cukup. even dh byk dlm almari pun, still rasa x cukup tudung ><

Niena Reen said...

Okay tudung tu cantik sangat! Nak semua!! Ahahaha... Suka sangat tudung yang jenis2 tak jarang ni. :D

Amy J said...

wahh lawa lawa tudungnya. simple je. i like simple :D

Cikna said...

Mne cukup 5 klu Ade Semua warna baru lngkp pak.....;-)

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

lelaki memang tak tau perasaan kita yang pakai tudung ni. sobss

Eka Tikah said...

kalau boleh 1 pattern tudung nak 5 warna. so ade 5 pattern warna ada berapa byk tudung? haha. itu perempuan :P

fieyza hamsa said...

Tudung ni masih available lg ke?