HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, June 14, 2015

Lirik Lagu OST Eksperimen Cinta - Mungkin Kamu // Sissy Imann

Assalamualaikum w.b.t

Semalam cerita adaptasi novel karya ANJELL iaitu Eksperimen Cinta sudah mula ditayangkan di tv3. Korang boleh tengok cerita tersebut setiap Sabtu dan Ahad jam 7 petang.

Baca review novel Eksperimen Cinta kat SINI.

Well , sis suka dengan lagu tema cerita tersebut , Mungkin Kamu nyanyian Sissy Imann.


*************************************************
Lirik Mungkin Kamu // Sissy Imann

Kau melihatku dari jauh
Mungkin anganku atau fantasiku
Ku terdiam dan terkaku malu
Menunggu masa-nya kau menegurku

Tapi... sebenarnya mungkin pernah bersua kita..

Mimpi indahku terbayangkan kamu
Sepertinya oh dejavu datang siang malam ku
Terlihat kamu disana ku tak terdaya
Pernahkah kita bersua dimanakah lokasinya

Mungkin di Paris?
Mungkin di London?
Mungkin Jakarta? Atau Korea?
Mungkinkah dirimu? Mungkin kamu!

Pa rappapara rappara.....

Kau tersenyum dan terus menyapa aku
Tidak ku sangka dan tidak ku percaya
Tak terkata apa nak  dikatakan
Dan tak terucap apa nak diucapkan

***************************************************


Sedap pulak lagu ni bila first time dengar semalam. Ye lagu ni lagu dah lama , tapi aku baru dengar , so what?? Baru lepas tengok music video ni tadi. Sambil dengar , sambil salin lirik , double check dekat video satu lagi yang ada lirik. Hehe.

Part Korea yang sedap dengar tu. Haha.

Aku terbaca satu komen ni..

"Mungkin di Parit? Mungkin di Lendu? Mungkin Jelebu? Atau Kerian?" HAHAHAHAH sengal gilaaaaa


p/s : Nanti nak serbu karya ANJELL yang terbaru , Tundukkan Playboy Itu & Suamiku Paling Sweet. Wahhh wahhh. Sis tak sabar okayy. Takde peluang untuk ke kedai buku lagi. Huhuhu... tazzabarrr...

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

10 comments:

Azwar Syuhada said...

Perghh, novel ni macam best je, belum baca lagi. Nanti buat review ya! Dah baca review baru boleh beli .. :)

Nadratul Syazwana said...

Adik Nad dok la kecoh Eksperimen Cinta dah start hahahah adei

Izzati Amira said...

@Azwar Syuhada i will azwar!! ehe

Izzati Amira said...

@Nadratul Syazwana tengok lah Nad!! kelakar tau.. hihi

A Special Story About Me said...

Salam perkenalan....
Sis tgk jgk EKSPERIMEN CINTA ini semalam...
memang terbaik....

Done follow awk...
Jgn lupa singgah yep...
http://assam143.blogspot.com/

Hidayah Zulkefli said...

Bagusnya suka baca buku. Untunglah. Saya tak pernah minat pun nak baca novel (what is wrong with me). Oh and thanks for the advice. I've change my comment box to the usual one :D

Cetusan Minda said...

nanti try tgk ... lirik lagu tu mmg pelik sikit . byknya mungkin ... hahahaa

Izzati Amira said...

@Hidayah Zulkefli

most welcome. nanti boleh lah saya datang singgah & drop some comments (:

Farrah MF said...

Banyak drama baru start kat tv sekarang. Jenuh nak follow hihihi

Eiraleeya said...

13 Jam A380 karya Anjell ni pun best jugak sis.