HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, July 24, 2015

Selamat Hari Raya 2015

Assalamualaikum w.b.t


Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.

Tuan blog agak busy dengan life dia , agak sukar untuk dia selalu update entry dan blogwalking. Walau apa-apa pun , tuan blog nak mintak maaf jika sepanjang anda mengunjungi blog ini , ada perkara yang tidak menyenangkan hati , tuan blog mintak maaf ye.

Terima kasih.
Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Sunday, July 5, 2015

WOW , Best-best semuanya bila tibanya Ramadhan!!

Assalamualaikum w.b.t

Berita nombor 1.
Okay , just nak bagitahu kat korang semua ni , dengan jawab survey ( soal kaji selidik ) dari Jom Bazaar , kita berpeluang untuk menang baucar RM 100 untuk shopping raya!!! Wowww , bestnyaaa.. Nak tahu lebih lanjut ? Klik gambar bawah ni!!


Berita nombor 2.
Nak berjimat dalam berbuka? Pening kepala tak tahu nak masak apa untuk berbuka? Dapatkan tips-tips dalam portal Jom Bazaar ni cepat!!


Berita nombor 3.
Dapatkan Magnum THE BEST CHOCOLATE INDULGENCE to celebrate HARI RAYA AIDILFITRI.. Aghhhhhh sedaaappnyaaa. Dekat MYDIN sahaja tau.


Apa lagi??? Serbu details ketiga-tiga berita kat atas ni by clicking each of the pictures uploaded. Eksaited enough??? Wohooooo... Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Thursday, July 2, 2015

Uniknya strawberry



Assalamualaikum w.b.t

Comel kan? Kiut gilaaaa... rasa sayang pulak nak makan. Heheh.

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.