HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, January 21, 2016

CPUV #Januari16

Assalamualaikum w.b.t


Dah lamaaa sangat tak update pasal CPUV. Alhamdulillah , last two week dah cash out. Boleh tampung duit yuran pengajian nanti , inshaaAllah. JPA dah mansuh woi , aku dengan kengkawan aku dah pasang niat nak mohon JPA tahun nih. Melepassss.... So, macam mana? #2kerja pun aku dah buat. But still.... (balik kepada topik asal)

Alhamdulillah , ini adalah CPUV yang melekat untuk bulan Januari nih. Tolong melekat lama sikit yee. Senang je nak bagi iklan ni melekat lama , maintain pageviews. Update lah selalu kann. Aku pun tak tahu nak update apa dah , asyik bawah tempurung je. Kalau sebelah rumah ni taman botanikal , hari-hari la aku pi joging. Update story pasal keindahan alam kannn. Hehehehe.

Jangan lupa klik-klik. Infom kat cbox , tapi i ols klik balik.
Give n take gitewww.
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

Aqilah Azmi said...

Hahah! Dah click 5 toyota dah hiihihihi qila pun tgh tunggu check huhuw! <3

fazrol iqbal said...

fuyoo bnyak betul kayo ni... hahah..
btw, FI follow sini..nice blog

cik belbel said...

Alhamdulilah. Banyak tu

Farah said...

Alhamdulillah, murah rezeki awak.

Sedih sangat bila tahu JPA mansuh >.<

Linah Lynn said...

Wah, bestnya ramai view. saya baru berjinak2. please klik my blog too. hehe...tq

Izzati Amira said...

@Aqilah Azmi

ni konfemmm lagi banyak dari kita nih

Izzati Amira said...

@fazrol iqbal eh takkk. belum tahap kayo lagi... masih mengayuh

Mazni Munawar said...

berapa banyaklah agaknya dpt ni kan, hehe. tahniah!