HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, January 14, 2016

So Muslimah style !!

[Artikel Pengiklanan]

Assalamualaikum w.b.t

Kali ni , kita nak share testimoni dari semua pemakai tudung labuh EL SAJIDA yang kita pernah iklankan sebelum ni. Alhamdulillah, ramai yang berpuas hati dengan friendly-user Instant Shawl Ayra & Khayla ni. Haritu yang datang dekat booth KLYESFEST pun, owner dan pekerja ELSAJIDA tak menang tangan.Alhamdulillah, semua tudung keluaran ELSAJIDA diterima baik oleh penggemar tudung labuh, wide shawl labuh dan instant shawl labuh diluar sana. Sekali lagi, terima kasih kepada semua yang memberi sokongan.


INSTAGRAM : @minapandora
Do follow , kat situ ada banyak lagi testimoni pemakai tudung labuh ELSAJIDA tau , pemilik akaun @minapandora adalah agent sah ( trusted dropship agent ) bagi penjualan tudung jenama tersebut. So, u olss tak payah risau okayhhh. Harga semua sama dengan pembekal asal.


Apa yang best fasal INSTANT SHAWL AYRA:
Di datangkan dengan pelbagai warna-warna basic yang sangat menarik seperti Inspired Black , Mystic Green (POPULAR) , Passion Rose , Cloudy Pink (POPULAR) dan banyakkk lagi. Whatsapp terus admin @minapandora senang ceghita.

Apa yang best fasal INSTANT SHAWL KHAYLA: 
Di datangkan dengan dua warna luar dan dalam tudung. Harini pakai Daily Green , besok boleh pakai warna Deep Tiffany. Harga super affordable, dah lah satu harga je, tapi seolah-olah beli dua tudung. Material kain pun selesa habis!!! Premium moss crepe tau!!

Saiz pun pelbagai !! Ada saiz M, L & XL!!! Nak tahu semuanya lebih lanjut terus je whatsapp admin @minapandora 013 472 0115 .....!!!!

Pilihan blogger nineteencapri ,
WIDE SHAWL MARYAM !!

Kenapa? Sebab mostly wide shawl maryam ni didatangkan dengan warna ala-ala pastel dan corak bunga kecil, ribbon, polka dot sangat lah comel. Untuk pengetahuan semua, ELSAJIDA aje yang ada design macam ni , sebab wide shawl maryam ni adalah dorang punya own signature tau!

Dah tu, apa lagi? Cepat follow instagram @minapandora or whatsapp terus u ols nak warna apa sekian dan sekian. Jangan terlambat tau sebab PROMOTION ELSAJIDA dah tak lama je lagi.

Setiap pembelian 3-4 helai tudung ada diskaun 10%
5 helai dan ke atas 20% !!
Banyak kan? Setiap tudung ade less 20% gituwwww. Moh cepat!!!

p/s: Pesanan penaja : Kalau bukan harini , bila lagi? Sebarkan biar satu family sukaa dengan ELSAJIDA!!

KBye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

5 comments:

Kim Chaa said...

Memang suka dengan tudung elsajida nih, tp takde rezeki lg nak beli. T.T
http://kimchaa.blogspot.my

Ana Fatihah said...

Yg paling penting, labuh menutup dada dan sekaligus tutp aurat.
*thumbs up*

gulew kapas said...

pertama kali dengar jenama ni. nampak macam senang je nak bentuk kan? Pernah lah dulu terdetik nak pakai yang labuh2 ni. tapi mungkin jenis kain tu tak sesuai. buat nampak selekeh dan tak kemas. insyaallah ada rezeki nak cuba yang ini :)

ros nordin said...

cantik..^^

Aqilah Azmi said...

aaaaa lawa :(((((